Diëtiste Diabeteseducator en Sanacoach

Zelfgemaakte eierkoeken : makkelijk & snel!

Ik ben volledig fan van deze makkelijke en snelle eierkoeken. Ze smaken echt zoals in de winkel maar toch veel gezonder én met minder toegevoegde suikers. Probeer ze zeker zelf!

Ingrediënten voor 6 eierkoeken

•115g amandelmeel
•2 grote eieren
•3 el honing
•1 tl bakpoeder
•Snufje zout

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Klop de eieren samen met de honing schuimig en dik (ongeveer 5-8 minuten).
Meng in een andere kom amandelmeel, bakpoeder en een snufje zout goed door elkaar.
Spatel het meelmengsel door het eimengsel tot je een mooi en egaal beslag hebt.
Schep het beslag in 6 gelijke hoopjes op het bakpapier.
Bak de koeken in 15 minuten gaar in het midden van de oven.

Smakelijk!



2 thoughts on “Zelfgemaakte eierkoeken : makkelijk & snel!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *