Diëtiste Diabeteseducator en Sanacoach

Thermomix-kookworkshop

Vorige week vrijdag heb ik een kookworkshop/demo met de thermomix gevolgd bij Jan.

Sandra heeft een boek  “Nooit meer diëten Thermomix-editie’ en dit brengt de populaire recepten uit Nooit Meer Diëten 1 en Nooit meer diëten 2 op maat van de Thermomix. Zo kan men te weten komen hoe men de gerechten van Sandra makkelijk en efficiënt kan klaarmaken in de Thermomix. Dit heb ik mogen ondervinden in de kookworkshop.

Gerechten & foto’s

 • Amuse van Artisjok (creatie Jan)
 • Waterkerssoep (creatie Jan)
 • Havermoutkoekjes (boek Sandra)
 • Spaghetti courgetti met peterseliegehaktballetjes en tomatensaus (boek Sandra)2 thoughts on “Thermomix-kookworkshop”

 • Hallo Lieselotte,
  ik volg je berichtjes en ben ook fan van de Sana-gerechtjes, een vraagje (dit hoort eigenlijk niet bij de Thermomix-methode, maar ik zag ergens op je pagina de zoete aardappelfrietjes) : hoe krijg je de bataat-frietjes zo lekker krokant? ik probeerde zal al paar x uit, tot meer dan 20-25′ in oven, en ze zijn wel lekker van smaak maar worden nooit heerlijk krokant.
  Dank alvast voor je reactie, groetjes!

  • Hallo Kathy,
   Leuk dat u mijn berichtjes volgt en fan bent van Sandra Bekkari. De bataat-frietjes krijgt u niet zo gemakkelijk krokant als gewone frietjes. Wel een tip is om niet te veel olijfolie te gebruiken. Hoe meer olijfolie je gebruikt hoe slapper ze worden. Dus een beetje olijfolie en goed verspreiden over alle bataat. Groetjes Lieselotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *