Diëtiste Diabeteseducator en Sanacoach

Samenwerking

Sandra Bekkari begeleidt al 20 jaar mensen naar een gezondere levensstijl met behulp van de Sanamethode en is de schrijfster van de driedelige bestseller “Nooit meer diëten”. Het beschrijft de perfecte balans tussen lekker en gezond eten. Voor de duidelijkheid, de Sanamethode is geen dieet, maar een manier om permanent gezond te leven met ruimte voor 20% zondigen. Om de begeleiding te vergemakkelijken wordt er een 7-stappenplan gehanteerd. Meer info over deze methode kan u vinden via deze link.

Ik was meteen enthousiast over de manier waarop zij gezonde voeding vertaalt naar lekkere recepten die gemakkelijk in de praktijk kunnen gebruikt worden. Ook de 7 gezonde stappen die worden uitgelegd zijn heel verhelderend en zijn iets waar ik écht in geloof. Daarom wou ik zo graag in mijn praktijk met deze Sanamethode werken. Ik was dan ook zeer blij dat ik die kans gekregen heb in april 2016.
Samen met 34 andere sanacoaches begeleid ik duizenden mensen naar een gezondere levensstijl. Als sanacoach wordt men intern opgeleid door Sandra. Daarnaast hebben we een paar keer in het jaar samen vergaderingen om telkens op de hoogte te blijven van nieuwe trends en evoluties op vlak van voeding.

De Belgische foodbox aanbieder Foodbag heeft een nieuwe box in het assortiment opgenomen, namelijk de ‘Sanabox’. Met deze nieuwe maaltijdbox wordt het nog gemakkelijker om te leven volgens de Sanamethode.
De maaltijdbox zelf bevat een menu voor 4 dagen waarvan alle gerechten volgens de Sanamethode zijn samengesteld. Meer info kan u vinden via deze link.

Sandra is ook vanaf september 2017 dagelijks te zien zijn op VTM met een eigen kookprogramma ” Open keuken”. Zeker kijken dus!

In september 2018 is ook haar 5e deel van “Nooit meer diëten” uitgekomen, weer een toppertje natuurlijk. Inspiratie verzekerd!

La mama food

Druk leven en sommige avonden geen tijd om een gezonde maaltijd klaar te maken? Heel het gezin eet frietjes maar jij hebt geen zin om te zondigen? La Mama food maakt gezonde maaltijden die je in de diepvries kan steken. Je hebt dan altijd iets voorhanden. Kijk zeker eens op haar site. De gerechten zijn echt superlekker -> voorgeproefd & goedgekeurd naar gezondheid en hoeveelheden toe.

Tel. 0473533223 of lamamafood@gmail.com

Bestellingen worden geleverd in Beveren-Waas en omstreken (af te spreken) en mits vergoeding (2,50 euro)

of afgehaald in de Piet Stautstraat 80  9120 Beveren-Waas

(Boven de 35 euro levering gratis of keuze uit een portie couscous of rijst van 350 gram)