Feestelijke gezonde hapjes

Feestelijke gezonde hapjes

In de praktijk merk ik dat veel klanten het moeilijk hebben met feestelijke gelegenheden. Ze kunnen moeilijk van de hapjes afblijven. Dit is ook helemaal niet nodig, vaak zijn er ook gezonde hapjes aanwezig. De ongezonde hapjes kunnen horen bij u 20% zondigen zoals chips, salami, toastjes met beleg, paprikanootjes, …
Tip: prop je natuurlijk wel niet te vol met hapjes als je daarna nog moet eten.

Organiseer je zelf een feestje? Probeer dan ook gezonde hapjes te voorzien. Gezonde inspiratie nodig? Ik help je al eventjes op weg:

Maak je graag een toastje met zelfgemaakte hummus, guacamole, groentenspreads,… Kies dan voor een kwaliteitsvolle cracker die jou en je gasten een voldaan gevoel geven en toch lekker zijn bv. de crackers van Dr Karg’s. Deze crackers zijn te koop in de Bioplanet of natuurvoedingswinkels. Men heeft in dit gamma neutrale smaken, maar ook smaken met tomaat-mozzarella, emmentaler, … Superlekker!

Veel kookplezier! x Lieselotte