Werking

Eerste consultatie 

Voor het eerste consult plaatsvindt, krijg je enkele documenten toegestuurd die je dient in te vullen. Daarna wordt je medische verwijzing, allergieën, eventuele dieetgeschiedenis, je verwachtingen, eventuele medische klachten en eetpatroon samen besproken. Ook zullen verschillende metingen (lengte, gewicht, lichaamsvet, spiermassa,…) uitgevoerd worden om een correct beeld te krijgen van je lichaamssamenstelling. De 7 sana-principes worden toegelicht met als doel dat je zelf aan de slag kan gaan met de nieuwe tips. Aan de hand van een ‘voedingsanamnese’ wordt een persoonlijk voedingsschema opgesteld, gebaseerd op je huidige eetgewoontes en natuurlijk ook je doelstelling.

Tweede consultatie en vervolgconsulten

Bijkomende consulten zullen vooral bedoeld zijn om verdere tips, recepten en informatie te geven maar ook om je eventuele vragen te beantwoorden. In deze gesprekken zal je gecoacht worden om je vooropgestelde doel te bereiken. Verdere gesprekken zijn van waarde om ervoor te zorgen dat je resultaat haalt én behoudt.

Special offer consultatie

Weet je met al jouw vragen geen raad? Wij hebben het special offer consult het leven ingeroepen waarbij wij al jullie vragen beantwoorden.

Keuze uit:

  • Vind je het moeilijk om een gezond en toch lekker menu samen te stellen? Of heb je nood aan nieuwe inspiratie en variatie? Samen maken we een gezonde weekplanning op voor twee weken met bijpassende boodschappenlijst van jouw favoriete supermarkt.
  • In de winkel, op TV, op social media, … worden we vaak overspoeld met reclame over voeding. Zie je door het bos de bomen niet meer, welke voeding nu wel of niet gezond is? Wij helpen jou graag verder door reclame informatie te geven over gezonde en budgetvriendelijk producten, vegetarisch/veganistische producten, lactosevrij en glutenvrij producten of productinformatie per winkel.
  • Is het Sana concept jou nog niet helemaal duidelijk, dan overlopen wij graag met jou de 7 Sana stappen en geven wij hier uitgebreid informatie over zodat je helemaal klaar bent en aan de slag kan met jouw nieuwe gezonde en energieke levensstijl.

Maak hier je online afspraak!