ACTIE SUIKERANALYSE IN JANUARI

ACTIE SUIKERANALYSE IN JANUARI

✨A•C•T•I•E ✨

Je kan sinds kort bij ons in de praktijk ook terecht voor een suikeranalyse. Wat houdt dit juist in? Je krijgt een glucosesensor, deze meet je bloedsuikerwaarden. Hierdoor kan je leren op welke voedingsmiddelen je lichaam goed en minder goed reageert. Wanneer je suikerspiegel te hoog gaat, ga je meer vet opslagen. Je kan ook zien op welke momenten je lichaam in vetverbranding gaat.

De suikeranalyse is geschikt voor:
– mensen die hun eigen lichaam en de werking ervan beter willen leren kennen
– mensen die willen vermageren, je leert heel persoonlijk welke voedingsmiddelen bij jou voor vetopslag zorgen
– bij sporters, je leert wanneer je best welke voedingsmiddelen eet/drinkt voor optimale sportprestaties

Hoe gaan we te werk? Je komt 3 keer op consultatie. Tijdens de eerste consultatie wordt de sensor geplaatst en krijg je uitleg over de werking. Na een week kom je op evaluatie. We overlopen dan de eerste week en je krijgt hierna persoonlijke voedingsadviezen mee. Met deze adviezen ga je dan aan de slag tijdens je 2e week van de suikeranalyse. Nadien kom je opnieuw op consultatie om week 2 te evalueren.

Maak hier je afspraak !