Nieuwe collega in de praktijk

Nieuwe collega in de praktijk

The word is out!! Vanaf 2021 start er een nieuwe collega bij mij in de praktijk te Sint-Niklaas. Haar naam is Eline en zij is minstens even gepassioneerd door gezonde voeding als ik. Ze heeft inmiddels ook de sanacoach opleiding gevolgd, wat betekent dat ze alle klanten met veel passie naar een gezonde levensstijl kan begeleiden. Ik blijf natuurlijk ook nog werken in mijn praktijk maar ik wil mij volgend jaar net iets meer focussen op mijn kookworkshops. Dit is mijn tweede passie en ik merk dat de praktijk te druk wordt om mij op allebei evenveel te kunnen concentreren. Bovendien vind ik afwisseling tussen de twee de perfecte combo ! Graag zou ik (na corona) ook verschillende reizen willen maken en daarbij proeven van diverse eetculturen. De gerechtjes die ik tijdens mijn reis ontdek kan ik dan ook in mijn kookworkshops verwerken. Daarnaast wil ik me ook meer bezig houden met sociale media. Eline en ik hebben samen een instagram pagina gemaakt waar jullie zeker eens een kijkje op moeten nemen: https://www.instagram.com/sanacoaches.lieselotte.eline/

Volg ons om al onze nieuwe projecten te bewonderen.

Veel Liefs, Lieselotte xxSanacoach – Diëtiste -Diabeteseducator